50+

När dagen gör en boomerang

En sms-signal surrar någonstans bland lakanen. Jag är trött och less, men trots att jag bara vill ligga där med slutna ögon och tjura över att saker går mig emot så tar jag upp mobilen och klickar på meddelandet med en trött blick. Undrar, innan mina ögon hinner fokusera, om min andra hälft skall fråga om han skall handla på vägen hem. Eller om tonåringen vill låna pengar.

“Hallå, ville bara säga att jag är kriminellt kär i dig. Du är den starkaste och bräckligaste jag vet ”

Då kommer det. Utan att jag har någonting att sätta emot. Leendet. Jag känner en sån där varm och underbart skön känsla i magen. Inte nyförälskelsepirr utan det där stora. Det riktiga. Det finns verkligen inget att vara less för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *